Hei, nimeni on Anna Riski ja olen toiminut kauneudenhoitoalalla vuodesta 2010.

Olen kosmetologi, kestomeikkitaitelija sekä kestopigmentoinnin master -kouluttaja. Kestopigmentointi on minun pääammattini ja suuri intohimoni.

Aloin kiinnostumaan kestopigmentoinnista, joten kouluttauduin 2/2015 kuukauden pituisella peruskurssilla. Siitä lähtien olen erikoistunut kestopigmentointeihin.

Vuosien kokemus on kehittänyt ammattitaitoani. Säännöllisellä kouluttautumisella pysyn ajan tasalla ja pidän tietämystäni yllä. Olen opetellut uusia tekniikoita. Minulla on todella laaja kokemus alalta. Osallistun säännöllisesti kongresseihin ja konferensseihin. Sain mm. hopeaa 'Ultimate lash &brow international championshipin 2018' teemana kulmat karvatekniikalla (kone). Olen myös iColor Excellence -palkinnon voittaja! Vuodesta 2019 olen toiminut myös kestopigmentointi-kouluttajana. Helmikuussa 2020 minulla oli ilo toimia Powder Eye Shading -esittelijänä ja kouluttajana Puolassa (iColor workshop ammattilaisille).

Kestopigmentoinnista minulla on yli 20 jatkokoulutusta ja yli 4500 tyytyväistä asiakasta.Palvelen Sinua suurella sydämellä ja ammattitaidolla Lahdessa Kaunis Minä -kauneushoitolassa.

Käytän ainoastaan laadukkaita pigmenttivärejä (mm. Swiss Color,Perma Blend LUXE ,Reverence) ja välineitä, sillä jokainen asiakas minulle on tärkeä ja laatu on nro 1, tämän takia minä teenkin tyytyväisyystakuulla.

Sinä olet minulle tärkein tässä työssä, tyytyväisyytesi hoitoon ja sen lopputulokseen.

Tehdään yhdessä kestävää kauneutta! Lämpimästi tervetuloa!