KOULUTUKSET

Peruskoulutus aloittelijalle

Kesto: 5, 7, 10 päivää

Koulutuspäivät ovat sovittavissa, kaikkia päiviä ei tarvitse suorittaa peräkkäin, esim. 2 päivää viikossa.

Peruskoulutus kulmat tai silmät tai huulet

Kesto: 2-3 päivää

Meiltä saa loistavan tilaisuuden oppia jotain uutta ja kehittää omaa tietoa ja taitoa. Tämä koulutus sopii aloittelevalle tekijälle, microblading ammattilaiselle tai ammattilaiselle, joka haluaa inspiroitua ja päivittää ammattitaitoaan.

Jatkokoulutus

Kesto: 1 päivä

Jatkokoulutus on tarkoitettu vain ammattilaisille, jotka haluavat lisäkoulutusta esim. Eyeshadow-tekniikka.


Laite:
Koulutus suoritetaan omalla laitteella, voit myös halutessasi kokeilla meidän laitetta. Ilmoitathan käytettävästä laitteesta kouluttajalle etukäteen.  Mikäli käytät omaa laitetta, muista ottaa mukaan oma kone ja neulat.


Mallit:
Koulutukseen tarvitaan malleja vähintään kaksi tai enemmän riippuen koulutuksesta. Lahdessa mallit koulutukseen tulevat  meidän kauttamme. Koulutettava hoitaa itse mallit ,jos koulutus tapahtuu Lahden ulkopuolella . Tämä on sovittava koulutusta varattaessa. Anna Riski veloittaa mallilta maksun, jolla katetaan koulutuksessa käytettävien tarvikkeiden kulut, koulutusmateriaalit ja jälkipigmentoinnin.


Koulutuspaikka: Koulutus voidaan järjestää koulutettavan tiloissa tai meidän kauneushoitolassa Kaunis Minässä,

Lahdenkatu 13, 15100 LAHTI .


Matkakulut ja majoitusJos koulutus pidetään koulutettavan tiloissa ja matkaa sinne kertyy yli 20 kilometriä, opiskelija maksaa matkan sopimuksen mukaan, eli verottajan hyväksymän korvauksen 0,45 €/km. Yli yhden päivän koulutuksissa koulutettava maksaa hotellimajoituksen.


Koulutuksen maksaminen: Koulutus maksetaan etukäteen 2 viikkoa ennen varattua koulutuspäivää. Koulutuksen voi myös perua viimeistään 2 viikkoa ennen varattua ajankohtaa, jolloin peruutusmaksu on 200 € +alv 24%.