KOULUTKSET
Peruskoulutus aloittelijalle
Kesto: 5, 7, 10 päivää
Koulutuspäivät ovat sovittavissa, kaikkia päiviä ei tarvitse suorittaa peräkkäin, esim. 2 päivää viikossa.

Peruskoulutus kulmat tai silmät tai huulet
Kesto: 2-3 päivää
Meiltä saa loistavan tilaisuuden oppia jotain uutta ja kehittää omaa tietoa ja taitoa. Tämä koulutus sopii aloittelevalle tekijälle, microblading ammattilaiselle tai ammattilaiselle, joka haluaa inspiroitua ja päivittää ammattitaitoaan.

Jatkokoulutus:
Kesto: 1 päivä
Jatkokoulutus on tarkoitettu vain ammattilaisille, jotka haluavat lisäkoulutusta esim.
Eyeshadow-tekniikka.

Laite:
Koulutus suoritetaan omalla laitteella, voit myös halutessasi kokeilla meidän laitetta. Ilmoitathan käytettävästä laitteesta kouluttajalle etukäteen. Mikäli käytät omaa laitetta, muista ottaa mukaan oma kone ja neulat.

Mallit:
Koulutukseen tarvitaan malleja vähintään kaksi tai enemmän riippuen koulutuksesta. Lahdessa mallit koulutukseen tulevat meidän kauttamme. Koulutettava hoitaa itse mallit ,jos koulutus tapahtuu Lahden ulkopuolella . Tämä on sovittava koulutusta varattaessa. Anna Riski veloittaa mallilta maksun, jolla katetaan koulutuksessa käytettävien tarvikkeiden kulut, koulutusmateriaalit ja jälkipigmentoinnin.

Koulutuspaikka: Koulutus voidaan järjestää koulutettavan tiloissa tai meidän kauneushoitolassa Kaunis Minässä, Lahdenkatu 13, 15100 LAHTI .

Matkakulut ja majoitus: Jos koulutus pidetään koulutettavan tiloissa ja matkaa sinne kertyy yli 20 kilometriä, opiskelija maksaa matkan sopimuksen mukaan, eli verottajan hyväksymän korvauksen 0,45 €/km. Yli yhden päivän koulutuksissa koulutettava maksaa hotellimajoituksen.

Koulutuksen maksaminen: Koulutus maksetaan etukäteen 2 viikkoa ennen varattua koulutuspäivää. Koulutuksen voi myös perua viimeistään 2 viikkoa ennen varattua ajankohtaa, jolloin peruutusmaksu on 200€ + alv 24%.

Made on
Tilda