3 Aug, 2020
KESTOPIGMENTOINTI - KALLIS TOIMENPIDE?

Teen töitä ja joku kollegoistani kutsuu minua:

"Anna, asiakas haluaa jutella kestopigmentoinnista. Onko sulla hetki?"

Tulen paikalle ja asiakas kertoo kuinka kauan hän on haaveillut kestopigmentoinnista, kertoo toiveista ja hänellä on mallikin mietittynä. Sitten lopussa tulee kysymys: "Kuinka paljon se maksaa?" Vastaushan ei ole mikään salaisuus, sillä hinnat löytyvät meidän sivuilta, salongista ja www.annariski.comista. Vastaan kysymykseen ja näen silmistä jo, että hinta yllätti asiakkaan, hän sanoo suoraan, että se on kallis.

Tässä vaiheessa en lähde kertomaan kustannuksista, käytetystä työajasta, välineistä, veroista, koulutuksista, kokemuksista, tietotaidosta, ja siitä taustatyöajasta, jota teen ennen kuin asiakas saapuu paikalle. Teille nyt kerroin tämänkin , mutta normaalisti, nämä asiat eivät ole oikeasti asiakkaan päänsärky.

Mutta laskeskellaan asiakkaan kustannuksia myös. Pigmentointityöni on laadukasta, jokainen asiakas saa juuri itselleen uniikisti suunnitellut pigmentoinnit, ja näitä ei hetkessä loihdita. Pigmentointi kestää yhden, kahden, jopa kolmenkin vuoden ilman vahvistusta ja se näyttää edelleen hyvältä. Jos asiakas maksaa toimenpiteestä esim. 350 € vuodessa, se on alle 30 € kuukaudessa eli yksi ravintolakäynti tai yhdet housut. Matematiikka on tässä helppoa, sillä mitä pidemmän aikaa pigmentointi kestää, sitä edullisemmaksi se tulee. Siksi toimenpiteessäkin saattaa vierähtää tunteja, sillä haluan saada maksimaalisen laadun työlle.

Asiakas voi miettiä, että pigmentointeja tarvitsee myös välillä vahvistaa, vastaan kyllä juuri näin, ja siksi teille asiakkaat, jotka olette käyneet jo minun luonani, minulla on omat erikoishinnat: vuosivahvistus 120-150 €. Tällä ystävällisellä summalla näytätte edelleenkin upeilta vuoden, kaksi tai kolmenkin jälkeen.

Miettikäämme, ostamme joka vuosi paljon kauneudenhoitotarvikkeita ja vaatteita, huonommassa tapauksessa ne voi jäädä kokonaan käyttämättä. Mutta laadukas pigmentointi antaa iloa silmille 365 päivää vuodessa 24/7.

Sinä päätät itse!
Minulla on vielä kysymys rakkaille asiakkailleni:
"Kuinka pitkään on kestänyt pigmentointi, jotka olen teille tehnyt ilman vahvistamista? Onko se vielä hyvännäköinen?" Olisin kiitollinen, jos teiltä löytyisi hetki vastaukselle, se on minulle todella tärkeää!

Lue kommentit tassa.

Made on
Tilda