24 Apr, 2022
JÄÄVÄTKÖ HUULENI NIIN KIRKKAIKSI?

Jäävätkö huuleni niin kirkkaiksi?

Yleisin harhakuva on, että huulien kestopigmentoinnit tulevat näyttämään loppujen lopuksi huulilla kirkkailta ja epäluonnollisilta.

Ja tähän on ihan syynsäkin, sillä vielä muutama vuosi sitten, trendinä oli (anteeksi tuleva sanavalintani) rumat ja paksut rajaukset. Melkein puolen sentin paksuiset ja joskus vielä jopa niin, että rajaukset menivät omien huulilinjojen yli. Tuolloin huulien pigmentointi oli harvinainen toimenpide ja vähän tuntemattomampikin.

Onneksi trendit vaihtuvat.

Nykyään koko huulet täytetään tasaisesti värillä ja ilman selkeitä rajauksia.

Heti toimenpiteen jälkeen huulet näyttävät vähän värikkäämmiltä ja kirkkaammilta kuin mitä lopullinen tulos tulee olemaan. Parantumisen jälkeen väri voi näyttää jopa 40% vaaleammalta.

Okei, nudesävyjä minulta löytyy, joskus asiakas pyytää huulet sävyttämään kokonaan niillä, mutta minä neuvon, että sekoitetaan nudea hieman kirkkaamman värin kanssa, näin saadaan luonnollinen, mutta värikäs jälki.
Mikä tahansa vaalea väri voidaan toki tehdä tiheäksi seokseksi, mutta riskinä on, että se voi näyttää muovailuvahalta. Tämä riippuu paljon tekniikasta ja asiantuntijan ymmärryksestä värianalytiikasta, ihmisillä on luonnostaan eri sävyiset huulet, kaikille ei sovi kaikki, ja oikean sävyn valitsemisessa tarvitaan ammattilaista.

Mikä tahansa tumma väri voidaan tehdä läpinäkyväksi, se säilyttää hyvin kirkkaan sävyn huulissa, jos asiakas toivoo vaikka voimakkaampaa sävyä.

Paras todistus on nähdä parantuneiden huulien kuvia.

Tervetuloa kokeneiden ja ammattitaitoisten käsien palveltavaksi.

T. Anna Riski

Made on
Tilda