24 Apr, 2022
MIETITKÖ KULMIEN KESTOPIGMENTOINISTA?

Jokainen nainen, joka on miettinyt kulmien kestopigmentoinnin ottamista, on kiinnostunut tietämään, mitä itse toimenpiteen aikana oikein tapahtuu?

Minä kerron sinulle

- Ensin keskustelemme siitä, mitä odotat niiltä ja mitä haluat saada. Eli luonnollisuutta vai kirkkaampaa efektiä, väriä, muotoa ja leveyttä jne.

- Sitten teen luonnoksen. Piirrän meikkikynällä Kynä toistaa kulmakarvasi, jolloin voin luoda anatomisesti oikean muodon, jolla korostetaan luonnollista kauneutta ja piilotetaan haluttuja kohteita tai piirteitä (epäsymmetria, ulkonevat silmäluomet jne.)

- Piirrämme muodon, seisomme peilin edessä ja saamme luonnoksen täydelliseksi.
Tässä prosessissa keskustelemme vaihtoehdoista: hännän leveydestä, pituudesta, nostokorkeudesta, kulman tasaisuudesta ja paljon muusta

- Kaikkein vaikein vaihe on ohi. Jäljelle jää makaaminen ja lepääminen saatan korjata luonnosta ja tarvittaessa laitan puudutusgeeliä. Keskustelemme myös värin kylläisyydestä itse prosessissa, vieressäsi on aina peili.

- Nousemme iloisina ylös, nauttien siitä ettei meidän tarvitse enää huolehtia kulmakarvojen piirtämisestä. Sinä alatkin jo haaveilemaan seuraavasta kestopigmentoinnista, jospa pääsisi eroon suttuisista silmänrajauksista tai tahriintuneista huulipunista.

No, siinä kaikki! Kuten huomaatte, toimenpiteeseen valmistautuminen kestää pidempään ja on monimutkaisempi kuin itse toimenpide.

Olet mukana prosessissa, kuulen toiveesi, tarjoan vaihtoehtoni, mikä takaa sinulle tuloksen kaikkeen .

Lämpimästi tervetuloa, Anna Riski.

Made on
Tilda