3 May, 2022
TAHDON SYMMETRISET KULMAT!

Tahdon symmetriset kulmat! Onnistuuko vai ei?

Yritän vastata tähän kysymykseen. Aloitetaan ihan alusta, nimittäin luista ja kalloista.

Jos et ole koskaan nähnyt todellista kalloa, voit katsoa mitä tahansa kuvaa internetissä. Ensimmäinen asia, joka pistää silmään, on se, että kasvojen puolikkaat kallossa eivät ole samanlaiset, toinen puolisko on aina leveämpi kuin toinen. Juuri otsan alueella siellä, jossa kulmakarvat ovat sekä poskipäissä.

Vastaan kysymykseen, onnistuuko tehdä symmetriset kulmat, toki onnistuu! Mutta kasvoilla ne tulevat näyttämään liian täydellisiltä ja luonnottomilta. Juuri nämä ihanteelliset, mitatut kulmakarvat pilaavat kasvosi, koska ne näyttävät vierailta.
Mielenkiintoista? Mennään pidemmälle...

Toinen tärkeä asia on lihakset.
Kasvojen lihakset ovat pääosin lihaksia, jotka vastaanottavat hermoimpulsseilla signaaleja aivoista, supistuvat ja aiheuttavat ihon siirtymistä ja liikkumista.Ihon siirtymät muodostavat kasvoillesi yksittäisiä, vain sinulle luontaisia poimuja ja ryppyjä, jotka vastaavat koettuja tunteita, luovat ilmeitä, muuttavat kasvonpiirteitä.Joskus otsalihakset elävät erillistä elämää ja toki symmetriasta saa kiinni, mutta vain hetkeksi.

Onnistuuko tehdä symmetriset kulmat?
Kyllä onnistuu, mutta vain sekunneiksi tai minuuteiksi ellet sitten pidä samaa ilmettä kasvoillasi koko päivän.
Mutta kysymys kuuluu, tarvitko symmetriaa? Minun mielestä se on enemmän kaunis yksityiskohta kuin ulkonäön puute.
Mutta, jos se haittaa sinua, Botox-injektioilla voi helposti poistaa ja muokata liikkuvuutta ja juonteita.

Vielä on yksi yksityiskohta, johon kannattaa kiinnittää huomiota, omat kulmakarvat.
Jos toinen kulmakarva on huomattavasti korkeammalla kuin toinen, symmetrian etsiminen on erittäin vaarallista.
Kulmakarvat on tällöin kohdistettava, toisin sanoen laskea ylemmällä olevaa hieman alemmas ja toista taas nostaa hieman ylemmäs. Mutta älä missään tapauksessa valitse jompaakumpaa ihanteeksi, tässä tapauksessa sinulle voi tulla tripla kulmakarvat.
Tehdäänkö yhteenveto? Onko mahdollista saada symmetriset kulmakarvat?

Kyllä, mutta älä yritä sitä. Kannattaa pyrkiä ihanteellisiin kulmakarvoihin, jotka sopivat sinulle leveydeltään, väriltään ja tietysti anatomisten ja fysiologisten ominaisuuksiin sopiviksi.

T. Anna Riski

Made on
Tilda