14 Aug, 2022

Miten olisi tähän väliin surullisen tarinan onnellinen loppu?

Näitä tapahtuu aika usein, mutta vain murto-osasta kirjoitan.

Tässä on yksi sellainen tarina, joten ota kuppi kahvia ja istuudu rentoutumaan. Eräs mukava nainen pääkaupunkiseudulta halusi tehdä arjestaan helpompaa ja yhtenä päivänä hän päätti ottaa kulmien pigmentoinnin.


Toimenpiteen jälkeen hän oli pari vuotta tyytyväinen kunnes hänen kulmansa alkoivat muuttumaan vihreiksi. Kyllä, VIHREIKSI!!!

Myöhemmin hän sai tietää, että tekijä oli käyttänyt kulmia tehtäessä tatuointivärejä...Naisen elämästä tuli oikeaa draamaa, ilman meikkiä hän ei kehdannut mennä mihinkään. Jopa kotona oleminenkin vain perheen kesken ilman meikkiä tuntui oudolta.


Dramaattinen tarina jatkuu, sillä hän päätti poistaa pigmentoinnin tutun klinikan laserpoistolla, näitä toiimenpiteitä tehtiin 8 kertaa, voitteko uskoa, 8 kertaa! Yksi poisto maksoi 230€ !!!


Mutta pigmentointia ei saatu pois, ne vain vähän vaalenivat. HUOM! Lasersäde ei tunnista vihreää väriä, älkää edes kokeilko, vihreä muste poistuu vain remover-poistolla. Laserpoistot tuottivat siis ison pettymyksen, minusta, näin ammattilaisen silmin ja kokemuksin, se tuntui kyllä huijaukselta. Minulle tuli tosi huono olo tästä tarinasta, asiakas maksoi hirveän määrän rahaa ja eikä saanut kuitenkaan mitään apua. Nainen sai tutultaan tietoni ja kontaktini ja hän päätti antaa vielä viimeisen mahdollisuuden poistolle.


Minun politiikkani on rehellisyys, sanoin ennen toimenpidettä, että en voi antaa takuuta, että kaikki onnistuu ekalla kerralla, mutta meidän täytyy kokeilla. Minulla on omat tietoni ja taitoni, joten todellakin aioin hyödyntää niitä!


Se oli erittäin jännittävää, asiakas luotti minuun kokonaan ja minä luotin omaan ammattitaitooni. Toimenpide oli tehty ja minä pyysin häntä lähettämään minulle viestin vaikka 10 päivän päästä, että minkälainen tilanne meillä on, lähtikö väri vai ei?

Sain viestin, että kaikki on hyvin ja asiakas on tosi iloinen. Nyt voin näyttää teille mitä oli ennen ja mitä tulee jälkeen.


Voimmeko oppia jotain tästä tarinasta?

- Katso tekijän parantuneet työt! Ei miltä ne näyttävät kuukauden päästä vaan miltä työt näyttävät vuosien päästä, tämä on tosi tärkeää. Minä aina yritän julkaista kuvia pigmentoinneista, joilla on ikää jo muutamia vuosia.

- Älä ikinä kokeile poistaa vihreää väriä laserilla, se on rahan heittämistä roskikseen. Minulla on käynyt vastaavanlainen asiakas aikaisemminkin ja saimme poistettua vihreän värin silloinkin removerilla, lopputulos oli hyvä.

- Kysy ja tiedä, mitä pigmenttivärejä tekijällä on käytössä, vaikka et välttämättä pigmenttiväriexpertti olekaan, niin tekijän tulee tietää hyvin omat värinsä ja kertoa niistä tarvittaessa.


Tunnetut merkit kuten Swiss Color ja Perma Blend Luxe ovat luotettavia, värien tulee vastata myös EU REACH -vaatimuksiin.

Toivon teille rakkaat, oikein laadukkaita pigmentointeja.


Valitse asiantuntijasi tarkasti, parhaan lopputuloksen näet ystäväsi kasvoilla vuosien päästä.


T. Anna Riski

Made on
Tilda