10 Dec, 2023
VANHAT KESTOPIGMENTOINNIT

Naiset, joilla on jo jonkilainen pigmentointi, lähestyvät minua yhä useammin.

Tämä on jo melkein jokapäiväistä.

Joskus vanha kestopigmentointi on vaalentunut hyvin ja uusien laittaminen päälle on helppoa. Ja joskus tapaamisemme alkaa vanhojen kulmakarvojen poistamisella. Ole tarkkana! Jos joku tekijä sanoo, että pigmentoitujen vanhojen tummien ja erilaisten kulmakarvojen päälle voi tehdä uudet, niin muista, että se vain pahentaa niitä.


Pigmentointi on silti poistettava, tai voihan sitä aina kävellä hyvin tummilla kulmakarvoilla, jotka eivät näytä omilta.

Olen erittäin kiitollinen, kun asiakas kuuntelee mielipidettäni.


Tässä on kolmen kuvan kollaasi.

Kuva ennen, vanhaa syvään tehtyä microbladingia. Tehty monta vuotta sitten, väri on hyvin tumma. Asiakas on kaunis ja hänellä on vaaleat hiukset, totuus on, että tummat kulmakarvat tuntuvat ja näyttävät vierailta.

Siksi keskustelimme tästä ja päätimme aloittaa poistolla.


Asiakas ei asu muuten Lahdessa, mutta 2,5 tunnin ajomatka ei estänyt häntä.

Tällä kertaa teimme silmät ja huulet. Aluksi oli ajatus tehdä elämästä mahdollisimman helppoa ja kaunistaa niin paljon ja niin tyylikkäästi kuin vaan on mahdollista. Kuva kaksi, on kulmat poiston jälkeen. Asiakkaat yleensä kysyvät, että voiko tehdä poiston ja uuden pigmentoinnin heti samalla kertaa. Vastaus: EI SAA!


Poiston ja uuden pigmentoinnin laitossa tulee olla noin kaksi kuukautta väliä, joskus yksi poistotoimenpide ei riitä, ja uusia kulmia täytyy odottaa hieman pidempään.


Kuva kolme, heti toimenpiteen jälkeen, väriksi otimme keskitumman.

Jos olet miettinyt kestopigmentointia, niin kuvittele sitä, että kaksi tuntia luonani ja sinulla on ihan kokonaan uudet kulmakarvat. Eikä niitä tarvitse piilotella toimenpiteen jälkeen, voit jatkaa elämääsi onnellisempana ja tyytyväisempänä heti.

Made on
Tilda